Aangenaam kennis te maken!

Felicia Lin

Eigenaar, Video Consultant en Video Trainer bij

LIN Videomarketing

 

''Als dromer, denker en doener is het mijn grote drive én passie om samen met de klant duidelijke plannen op papier te zetten, een concreet actieplan te maken en de juiste stappen te zetten om het eindresultaat te behalen.

Doordat ik werkzaam ben geweest en verschillende bedrijven heb gerund in uiteenlopende sectoren in zowel binnen- als buitenland binnen de online marketing en sales heb ik een ongekende aanpassingsvermogen. Hierdoor is het mijn tweede natuur geworden op een rap tempo zaken te analyseren en onafhankelijk advies hierin te geven.

Het is belangrijk om een doel te hebben wanneer je aan de slag gaat met videomarketing. Meer naamsbekendheid? Meer leads? Het aankondigen van een nieuw (online) evenement? En wat is toepasselijker, videoproductie of een animatievideo? Of een combinatie hiervan?

Als Video Consultant zorg ik voor het passende advies en video strategieplan zodat jouw bedrijf prachtige, professionele en converterende video's heeft.

 

Wij werken met de beste partners binnen de markt om jouw bedrijf van de beste service te voorzien.''

Samenwerkingspartners

Tom Voermans

Regisseur, Cameraman, Editor

bij Ranger Media Productions

''Vijf jaar geleden besloot ik dat mijn ware passie niet bij mijn opleiding web development lag, maar bij het maken van cinematografische beelden. Ik heb een tijdje gewerkt als editor om mijn kennis van het vak te vergroten maar wilde er nog meer uit halen. Zo ben ik in een korte tijd gegroeid in mijn vakmanschap en vaardigheden.

 

Mijn stijl is zeer geïnspireerd door de Amerikaanse filmwereld. Ik kan echt genieten van stijlvol kleurrijk beeld dat ondersteund wordt door trage camerabewegingen. Deze stilistische voorkeuren neem ik altijd mee in elk project dat ik doe. Dat maakt niet mijn werk mooier, maar ook leuker om te doen.

Daarnaast is het mijn doel om de klant te ontzien van alle lasten. Muziekrechten? Worden door ons geregeld. Planning en concept? Regelen we voor u. Hoge kwaliteit? Dat is de norm. Door de klant van deze vragen te ontzorgen, houden we veel tijd over om nog even lekker een bakje koffie te drinken. En de klant is daardoor altijd tevreden!''

Fleur de Koning

Animator en Grafisch Ontwerper

bij Strictly Design

''Als persoon ben ik heel gedreven, nieuwsgierig, vrolijk en heb ik een passie voor empathisch ondernemen. Ik zie graag mensen als mens, en niet meteen als potentiële klant. Ik heb altijd een affiniteit gehad met verhalen en het uitbeelden hiervan. Van jongs af aan wilde ik mijn eigen scripts schrijven om ze daarna zelf te kunnen verfilmen. Ik maakte de kostuums, props en scripts en ik was natuurlijk ook zelf acteur, editor en de cameravrouw, haha!


Ik begon in 2016 aan mijn studie Industrial Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Dat was leuk en aardig, maar ik raakte mijn visie kwijt op mijn passie: verhalen. Ik vond dat terug toen ik ondernemer werd nadat ik afstudeerde. Ik leerde mij in de afgelopen jaren hoe ik After Effects kan gebruiken om animaties te maken die bedrijven helpen complexe verhalen uit te leggen. Om iets te laten leven waarvan men niet dacht dat het ook entertaining kon zijn. Dat is waarom animaties mij aanspreken!


Ik maak motion graphics, dit zijn bewegende onderdelen die vaak op een 2D of isometrisch vlak rusten. Samen zorgen wij ervoor dat mensen jouw diensten en producten compleet begrijpen en er enthousiast van worden.''

Graag vertellen we je meer over ons en onze werkwijze

Is jouw bedrijf klaar om aan de slag te gaan met videomarketing?

Op zoek naar dé partner voor videoproductie, animatievideo's en videomarketing?

Heb je een uitdaging voor ons? Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag.

E-mailadres

info@linvideomarketing.nl 

 

Telefoonnummer

Zakelijk: 026 376 34 56

Mobiel: 06 33 58 37 32

 

Adres

Meander 251

6825 MC Arnhem

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen?
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 LIN Videomarketing.                 

 

Algemene voorwaarden.   Privacyverklaring.   Cookiebeleid.   Disclaimer.