https://embed.webinargeek.com/98f6a1c32e7c4ecd9bca04bf221420100e30617d11275aeecc
 
FELICIA LIN - LIN VIDEOMARKETING.png

Felicia Lin

Eigenaar en Video Consultant bij

LIN Videomarketing

 

''Als dromer, denker en doener is het mijn grote drive én passie om samen met de klant duidelijke plannen op papier te zetten, een concreet actieplan te maken en de juiste stappen te zetten om het eindresultaat te behalen.

Het is belangrijk om een doel te hebben wanneer je aan de slag gaat met videomarketing. Meer naamsbekendheid? Meer leads? Het aankondigen van een nieuw (online) evenement? En wat is toepasselijker, videoproductie of een animatievideo? Of een combinatie hiervan?

Als Video Consultant zorg ik voor het passende advies en video strategieplan zodat jouw bedrijf prachtige, professionele en converterende video's heeft. Wij werken met de beste partners binnen de markt om jouw bedrijf van de beste service te voorzien.''

TOM VOERMANS. RANGER MEDIA PRODUCTIONS .

Tom Voermans

Regisseur, Cameraman, Editor

bij Ranger Media Productions

''Mijn stijl is zeer geïnspireerd door de Amerikaanse filmwereld. Ik kan echt genieten van stijlvol kleurrijk beeld dat ondersteund wordt door trage camerabewegingen. Deze stilistische voorkeuren neem ik altijd mee in elk project dat ik doe. Dat maakt niet mijn werk mooier, maar ook leuker om te doen.

Het is mijn doel om de klant te ontzien van alle lasten. Muziekrechten? Worden door ons geregeld. Planning en concept? Regelen we voor u. Hoge kwaliteit? Dat is de norm. Door de klant van deze vragen te ontzorgen, houden we veel tijd over om nog even lekker een bakje koffie te drinken. En de klant is daardoor altijd tevreden!''

FLEUR DE KONING - STRICTLY DESIGN (1).pn

Fleur de Koning

Animator en Grafisch Ontwerper

bij Strictly Design

''Als persoon ben ik heel gedreven, nieuwsgierig, vrolijk en heb ik een passie voor empathisch ondernemen. Ik zie graag mensen als mens, en niet meteen als potentiële klant. Ik heb altijd een affiniteit gehad met verhalen en het uitbeelden hiervan. Van jongs af aan wilde ik mijn eigen scripts schrijven om ze daarna zelf te kunnen verfilmen. Ik maakte de kostuums, props en scripts en ik was natuurlijk ook zelf acteur, editor en de cameravrouw, haha!


Ik maak motion graphics, dit zijn bewegende onderdelen die vaak op een 2D of isometrisch vlak rusten. Samen zorgen wij ervoor dat mensen jouw diensten en producten compleet begrijpen en er enthousiast van worden.''

GIO (1).png

Vichal Gio Gierdharie

Drone Operator bij V. Double G. Drones

 

''Mijn passie voor cinematografie en muziek zijn er al vanaf mijn geboorte. Maar na het verdiepen in de Amerikaanse manier van filmen, camera’s, drones, sound design, editing en color grading ben ik van mijn passies mijn beroep gaan maken. Zo ben ik de opleiding van Parker Walbeck gaan volgen. Dat is een toonaangevende expert op het gebied van filmen, editen en alle technische aspecten die daarbij komen kijken.

 

Omdat drone beelden momenteel niet meer weg te denken zijn in video’s, heb ik ook de studie voor dronepiloot gevolgd (ROC-light) En heb deze in 2018 met succes afgerond (theorie en praktijk met een 9.3 behaald ). Momenteel houdt ik mijn kennis up-to-date met diverse tutorials en cursussen, waarvan Drones Photo & Cinema Pro de meest recente is. Uiteindelijk ben ik een volwaardige gecertificeerde Drone-Operator / Pilot / Cinematographer met drones en grond camera’s geworden. Ik ben al actief geweest in verschillende landen zoals Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Denemarken, Duitsland, België en Nederland.''

Margo (1).png

Margo de Koning

Copywriter bij Pearl's Pencil

''Van kleins af aan heb ik een liefde voor schrijven en taal. Ik begon met het schrijven van stripverhalen toen ik zes jaar oud was en sindsdien heeft mijn pen niet meer stilgestaan. Naast het vertellen van creatieve verhalen heb ik door de jaren heen een interesse ontwikkeld voor andere vormen van schrijven. Het is mijn doel om de passie van bedrijven om te zetten in tekst, en hen te voorzien van wervende teksten en advertenties waar hun klanten écht enthousiast van worden. Ik vind het vooral te gek om scripts te schrijven voor video’s.

 

Een video is een geweldig hulpmiddel om een complexe boodschap vereenvoudigd en nét iets krachtiger over te brengen. Een kwalitatief en professioneel geschreven script is hierbij onmisbaar. Als copywriter van LIN Videomarketing maak ik scripts die helder, beknopt, prikkelend en allesbehalve saai zijn, waardoor de video én de boodschap van de klant echt gaan spreken..''

Dennis (1).png

Dennis van de Weerd

LinkedIn Expert bij Proud to Share

''Na mijn koeriersbedrijf ‘Globe Koeriers’ en advertentie website ‘IederWatWils’ kwam ik in aanraking met LinkedIn, hét platform voor ondernemers.

 

Er ging een wereld voor mij open. Ondernemers die elkaar helpen, die van elkaar leren, en die elkaar wat gunnen, ik wist het meteen.. Dit is wat ik nodig heb om te groeien, dit is voor mij het platform om mijn nieuwe idee ‘Proud to Share’ te gaan promoten.

Nu inmiddels 2 jaar later, een mooi uitgebreid en gevarieerd netwerk rijker, ben ik aardig op weg met mijn missie op LinkedIn. ‘Ondernemers en werkzoekenden dé zichtbaarheid bieden die zij verdienen!

 

Regelmatig zet ik mijn LinkedIn netwerk “open”. Dan plaats ik een bijdrage waarmee mijn netwerk, via de comments, in contact kan komen met nieuwe contacten, die hun wellicht verder kunnen helpen in het ondernemen, of in hun zoektocht naar de juiste baan. Als ik hoor dat een samenwerking, of baansucces het geval is, geeft dat een KICK!''

GRAAG VERTELLEN WE JE MEER OVER ONS EN ONZE WERKWIJZE

Is jouw organisatie klaar om aan de slag te gaan met videomarketing?